fredag 21 augusti 2015

Min lilla prinsHej på er!
Ett par mobilbilder på min finaste lilla prins får bli min helghälsning till er alla. Jag ska försöka fota lite här hemma i helgen, för just nu har jag knappt några bilder alls på lager. Men som vanligt är helgen full av aktiviteter, så vi får se vad som hinns med?

Jag ska även försöka att få till -i alla fall- ETT av TVÅ pyssel som gav mig akut-vilja-pyssla-lust. Om det blir tid över denna helg, så visar jag såklart er då det är färdigt. En ny kökslampa lär också inhandlas, då en av våra två skomakarskärmar sprack igår (då yngsta dottern råkade slå till den med ketchupflaskan). Så nu blir det nog nya kökslampor då det är andra gången en av dem går sönder. Första gången sprack den ena då jag hade tända ljus under. Lamporna som gått sönder -och som jag INTE rekommenderar er att köpa-  hittar ni HÄR. Nu har jag en annan lampa som jag är sugen på, men vem det i slutändan blir -får ni se sen.

Jisses vad pysselsugen jag är, snart är jobbnatten klar och då blir det hem och sova...Sen...Sen hoppas jag få sätta igång...


Trevlig helg på er!
Kram Linda

Inga kommentarer: