söndag 23 augusti 2015

Hemmagjord anslagstavla


Hej hej!
Helgen -som varit- har varit fullspäckad, och jag har en hel del att visa er...jag börjar med att i detta inlägg visa vad jag snabbt pysslade ihop i lördags.


39:- kostade den mig att göra, och då var det siffrorna som jag fick betala för. Bräda och väderbitna klädnypor hade jag sedan innan.


Den är inte perfekt gjord, och det är inte meningen heller. Snabbt ska det gå (då jag pysslar vet ni) Klädnyporna limmade jag upp med superlim, och siffrorna köpte jag på Panduro.


Den blev helt ok, den duger.


Var jag fick inspirationen ifrån? Jo, jag var inne på en bloggerskas sida...och då sålde hon den här nedan...jag blev störtkär, och var väldigt nära att beställa hem den. Men 320:- kostade den, och jag behöver spara pengar nu till Afrika nästa år.


Så då slog det mig att jag ju kanske kunde göra en liknande själv. Och mjorå, sagt och gjort.
Bilden ovan är lånad, och anslagstavlan finns att köpa HÄR.


Vill ni se vad vi har gjort under helgen (vi har haft en underbar dag idag med min släkt), så kan ni klicka in HÄR. Nu ska jag pyssla med en annan sak, vad får ni se sen...


Vi ses snart igen!
Kram Linda


2 kommentarer:

Lena_J sa...

Synes faktisk din ble mye finere en den du ble inspirert av ;-) Så lurer på om jeg ikke må hive noen klyper ut, og la de ligge til neste sommer :-) Takk for inspirasjon.

Carina sa...

Va snygg den du gjort! Jag blir helt matt av din energi...på ett bra sätt alltså, om du visste hur mycket jag önskar att jag orkade på samma sätt som innan jag blev sjuk...men, så är livet och jag får njuta av det du gör istället :) Om man kunde beställa av dig (jag vet att det inte funkar) men om jag fick drömma lite, då skulle jag bli utfattig hahaa...och din plånbok fyllas ganska fort...:)
Kramar Carina / Hjo
kattarsel@live.se