söndag 12 oktober 2014

Urtavlor och mini-orchideMen hej på er i ruskvädret! Idag blir det gryniga bilder, då det är för mörkt för annat. Det har faktiskt varit stört omöjligt att ta skarpa bilder de senaste dagarna.


Jag hade tänkt skriva en hel del i detta inlägg, men jag är så trött...och jag har varit sjukt trött (läs onormalt trött) hela helgen efter jobbnätterna ons, tors. Och inte blev jag piggare av att smaska godis/chips/tårta/pizza...ja fy, vad vi har ätit mycket onyttigt i helgen!

Igår var vi i alla fall på musikalen Footloose här i Borlänge. Mina bonuspojkar hade kompisar som spelade med i musikalen, och även min äldsta dotter hade en vän med. Ingen mindre än killen hon gick på balen med i nian...hur som helst, så var musikalen superbra! De var helt suveräna på att dansa och sjunga!


(mobilbild ovan)

Sen idag så hade vi kalas för äldsta bonussonen. Jag glömde ta kort mer än på tårtorna. Och vi var bekväma och köpte tårtor denna gång....


Gott var det!


Nu ska jag ladda upp inför en LÅNG arbetsvecka...

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!


Kram Linda
1 kommentar:

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vilket bra tips! Vi ska åka upp till Borlänge på en weekend min man och jag. Då vore det roligt om man fick tag i biljetter till "Footloose".

Ska kolla upp det genast.

Vad fint hem du har, precis i min smak.

Kram Susanne