fredag 10 oktober 2014

Efter regn kommer solsken...


För några dagar sedan fick jag ett ryck här hemma och flyttade om LITE grejer. Men det lilla kan faktiskt göra så mycket, då man -som jag- vill förnya sig ofta. Så nu mera sitter min kungatavla bredvid pianot.

Igår hade jag verkligen en sån där dag då allt går emot en. Jag kom till jobbet på kvällen (enligt mitt schema), och där och då visade det sig att jag hade fått en ersättare (vikarie) för natten...eftersom jag egentligen skulle ha varit på en BUP-föreläsning hela dagen. Men den informationen hade inte nått fram till mig p g a diverse olika missförstånd. Nedstämd trodde jag att JAG hade gjort fel, men tack och lov var det inte så i slutändan. Jag fick jobba natten -som jag tänkt- och den inringda fick också vara kvar...

Sen hade ju sonen så stort blivit lovad jobb fr o m nästa vecka. Men plötsligt så var det inte så självklart, utan han "fick se" om det blev så. DET gjorde mig också oerhört nedstämd, då han i princip hade blivit lovad att jobba...Men idag släppte det också, då han fick samtal om att han var välkommen på måndag!

Sen kom jag och Anders ihop oss igår om en skitgrej, och SÅDANT gör mig såklart också ledsen. De flesta par bråkar ibland (även om få pratar öppet om det) Men idag är vi sams igen, och jag kunde gå till jobbet med ett leende på läpparna!

Detta är väl livet i ett nötskal? Synd bara att de flesta olustkänslor drar med sig fler samtidigt...

Idag har kvällen gått åt till att planera en kommande halloweenfest! Det snurrar i hela skallen av dekorationer/godis/maskeradkläder o s v Det kommer bli en awesome fest. Jag har beställt hem ett quijabräde, och min äldsta dotter är redan skräckslagen! Kan väl erkänna att jag själv är lite skakig också...tänk om jag bjuder in andar till vårat hus, liksom? Annars hade vi tänkt oss lite kurragömma i ett nedsläckt hus. Det har jag lekt förut då jag var tillsammans med barnens pappa, och det är rent ut sagt SKITKUL! Man blir ALDRIG för gammal för att leka och ha skoj, eller hur?!

Nog om det för den här gången.

Jag har nog inte visat er mina fönsterluckor som jag har kommit över?


Fyra stycken vita lyckades jag till slut hitta! Jag skulle så gärna vilja ha dem uppsatta på väggen bredvid fönstren i vardagsrummet. Likt bilden nedan....


Bild lånad från Lilla Blanka

Men då måste jag ju ta bort en massa skåp, och DET går ju inte! Så jag gnider de s k geniknölarna varje kväll vid läggdags...och än har jag inte kommit på exakt VAD jag ska göra för roligt med dem. Men det kommer! Förr eller senare, så...

Nu får jag avslutningsvis önska er alla en riktigt trevlig helg! Själva ska vi på musikal imorgon (lördag) Footloose heter den, och går här i Borlänge. 


Har hört mycket positivt om den, så det ser jag verkligen fram emot! Sen ska vi även ha kalas för äldsta bonussonen som fyllt hela 24 år (!)

Men vi ses nog på söndag igen!


Kram Linda
1 kommentar:

HWIT BLOGG sa...

Härligt inlägg och visst är livet så! Det är inte alltid en dans på rosor...
Fönsterluckorna kommer du nog att klura ut något med, spännande att se vad du hittar på! Ja nu önskar jag dig en glad fredag och en skön helg...
Kram,
Titti