lördag 30 december 2017

Små moln i taketHej bästa ni!

Jag fick visst till ett inlägg innan nyår i alla fall. Måste ju få visa dessa urfina lampor som jag äntligen har fått upp. De behövde kopplas om i elen, så det är därför som det har dragit ut på tiden. Lamporna köpte jag för länge sedan på Clas Ohlson. Dessa är billigare kopior på de mycket dyrare lamporna -i samma modell- som MIO har.

Jag tror dessvärre att dessa lampor har utgått från sortimentet just på Clas Ohlson, men de finns säkert att få tag på -på andra ställen?

Som små moln i taket...älskar dom verkligen! Och så just att samla flera...blir så mycket mer effektfullt än att bara ha en. Så tycker då jag.

Den lysande jordgloben vann min man i julklappsleken på julafton. Jag hade en liknande sen innan, men dock ej med lyse. Den lyser så fint, Den finns i a f att få tag på NU på Clas Ohlson.


Osponsrat inlägg.

Ha nu ett jättefint slut på detta år, och en riktigt bra början på det nya
2018
Kram LindaPs. 
Kom ihåg att om du läser och tittar på min blogg från en mobil, så klicka på bilderna (en efter en), så blir de mer tydliga. För i min egen mobil blir bilderna suddiga om jag inte gör så. Tips, bara.Inga kommentarer: