måndag 25 januari 2016

Nya REA-fyndade soffkuddar


Tittar bara in en snabbis med lite bilder från vardagsrummet (nu igen) Mattan fattas dock på bilderna, då den låg i tvätten vid fototillfället...det blir ju en hel del tvätt då allt här hemma går i vitt...men jag försöker tänka som så- att jag har det mer rent då, eftersom det lortiga annars inte syns lika lätt bland alla färger (och då kanske jag inte skulle ha tvättat/städat lika ofta) Det gäller att försöka se det positiva i det hela.

Kuddarna med rosor på är i a f fyndade på HEMTEX rea för någon vecka sedan. Lite väl mycket färg för min del, men jag tyckte de var så fina så jag kunde inte hålla mig...vi får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar?

Jag ligger -i skrivande stund- i soffan. Nyopererad. Två tänder har opererats ut under narkos, så jag har mått bättre...men nu är det äntligen gjort i a f. Vill ni se hur jag ser ut nu (hamster-look-a-like), så får ni klicka er in på min vardagsblogg. Länk finns längre ner i högra spalten här på sidan.

Och! Icke att förglömma! Idag fyller min älskade dotter 19 år (den äldsta av dem). Min fina, fina dotter...


Vi "ses" nog imorgon igen.

1 kommentar:

Vita Lyckohem sa...

Hej Linda! Åh din fina fotölj helt underbar :-) vilken färg och färgnyans har du målat den i? Funderar på att måla en soffa! Kram Lena